Emlékekkel teli ajándékdoboz


Régóta szerettem volna esküvő témában terméket az oldalra. Dédelgettem különböző terveket, főleg menyasszonyi ékszerekben gondolkodtam. De sajnos arra a minőségre nem futotta sem idő, sem energia, amit egy ilyen jeles eseményre kiadnék a kezeim közül. Biztosan lesz menyasszonyi ékszer, valamilyen limitált megoldásban, de valószínűleg már csak a következő szezonban.
Azonban a házasságkötés szimbolikája mentén megálmodtam egy karkötőt, amelyet köszönőajándék minőségben tudtam elképzelni örömanyáknak, nő tanúknak és koszorúslányoknak. A MOMENTS karkötő egyedi, megtervezhető medálja és tenyésztett gyöngy függője egy karikán helyezkedik el, amely az egységet és örökkévalóságot szimbolizálja, csakúgy mint a karikagyűrű, amit örök összetartozásuk jelképeként húz egymás ujjára a jegyespár. A fehér, magas minőségű édesvízi gyöngy a tisztaság szimbólumaként ékeskedik, finom kiegészítéseként mind az arany, mind az ezüst medálnak.

MOMENTS karkötő

Hozzánk hűen a körmedált magad tervezheted meg úgy, ahogy Te szeretnéd. Hogy köztetek örök kapocsként őrizze életed egyik legszebb napja pillanatainak emlékét. Kérheted bele az ajándékozott monogramját, esküvőtök napjának dátumát, vagy egy kreatív mintát, amellyel kifejezheted, számodra milyen sokat jelent, hogy vele együtt ünnepelhetsz. Ez a gyönyörű karkötő önmagában különleges ajándék lehet, ám helyet kapott egy egyedi ajándékdobozban is.

LOVE Box -ajándékdoboz

Végül megszületett egy szintén régóta dédelgetett ajándékbox, amelyben egyedi karkötőnket két másik magyar termék egészíti ki, hogy egy igazán különleges és méltó köszönőajándékot adhass át a Te különleges napodon. A LOVE Box ajándékdobozban MOMENTS karkötőnk mellett egy csodás, természetes alapanyagokból álló rózsás mélyhidratáló arckrémet is találsz, amit minden bőrtípus szeretni fog. Illetve egy gyönyörű, részletgazdag kézzel öntött szójaviasz gyertyát, amely finom éke lesz a lakásnak.

LOVE Box - ajándékdoboz 

Az ajándékdobozt névre szólóan adhatod át, egy kedves kártyával, amely garantáltan megmelengeti az örömanyák, tanúd, vagy koszorúslányod szívét. :) A tökéletes köszönőajándék!
Természetesen nem csak esküvő alkalmából, de születésnapra, évfordulóra, vagy más jeles alkalomra is csodás ajándék lehet! 

Szólj hozzá


Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni