Szívhez szóló ajándék anyának


Egy évben számos alkalom van, amikor az édesanyákat ünnepeljük. A gyermek érkezése is ide tartozik, hiszen 9 hónap áldozatos munkája van benne, amikor megérkezik egy csöppség. Innentől megváltozik a prioritás. Anya már nem vágyik nagy dolgokra, ezért nehéz eltalálni, hogy mi a legjobb ajándék anyának születésnapra, névnapra, Anyák napjára, vagy karácsonyra. Nézzük meg együtt a kínálatot és ismerd meg az én egyedi termékeimet is!
Mindenünk a gyermekünk
Anyának lenni napjainkban igazán nagy kihívás. Egy gyerkőc fenekestül felforgatja az életünket, mi pedig igyekszünk helytállni minden szerepben: nőként, munkatársként, feleségként és természetesen anyaként is. De egy valami biztosan mindent felülír: a szívünk már a testünkön kívül dobog és mindent elsöprő szeretettel gondoskodunk gyermekeinkről. Naponta többször is elővesszük a telefonunkat és megnézünk egy-egy képet róluk. Napközben, munka közben sem egyszerű letenni az anya szerepet. Gondolatban már tervezzük a délutánt, eszünkbe jut egy-egy feladat vagy elintéznivaló. Anyának lenni nem könnyű, de egy csodálatos utazás is. Ezért szinte garantáltan jó ajándék anyának, ha az gyermekéhez köthető.
A mennyiség nem egyenlő a minőséggel!
A széles kínálattal az is együtt jár, hogy egyre több a sablonos és túlárazott ajándék. Előfordulhat, hogy az interneten ezek után kutatva te is tanácstalannak érzed magad: biztosan örülne ennek egy anyuka? Azért mert valami drága, még nem lesz jobb ajándék anyának. De azért, mert minőségi, tartós és kedves emlékeket ébreszt, azért már igen!
De minek örül igazán egy édesanya, ha közeledik az ünnep? Milyen a legjobb ajándék anyának?
Bögre, póló, párna - hagyd meg a barátoknak a vicces ajándékokat! A névre szóló, vicces tárgyak sikere a mai napig töretlen. De ezzel együtt egyre több az ízléstelen szöveg és grafika, ami az elcsépelt megoldások szintjére emeli ezeket az ajándékokat. Hidd el, ebben az értékben már sokkal hasznosabb is lehet egy ajándék anyának.
DIY ajándékok - elő a kreativitással!
Egy kézzel készült ajándék nagyon aranyos meglepetés lehet. Nincs az az életkor, amikor ebből ki lehet nőni. Nem csak a legkisebbek készíthetnek egyedi ajándékot anyának, mamának, érdemes felkutatni a bonyolultabb ajándék ötleteket is és belevágni, ha kellő kreativitást érzel magadban! Sajnos a kreatív hobbi alapanyagok sem olcsóak, ezért érdemes előre gondolkozni és akciósan beszerezni a kellékeket.
Egyedi ékszer - egy különleges darab, tele szeretettel!
Az ékszer mindig jó ajándék, főleg ha nem csak szép, de élmény is fűződik hozzá. Ma már nem kell a tucat ékszereket választanod, arra is van lehetőség, hogy egy-egy darab személyre szabottan a viselőjének készüljön. Drága megoldások helyett ma már számtalan megfizethető és mutatós kézműves darab kapható, ami igazán különleges ajándék anyának.
Keresel egy kedves anyaköszöntő ajándékot? 
A T’aan jewelry letisztult, minimál stílusú ékszereit úgy álmodtam meg, hogy minden ékszer egy csodás anya-gyermek kapcsolatot, emlékeket is megjeleníthet. Minden ékszer minőségi gold filled és sterling ezüst alapanyagokból készül, ennek köszönhetően megfelelő odafigyeléssel és ápolással tartós kiegészítői lesznek a hétköznapi megjelenésnek.
Alkosd meg a saját neves nyakláncot, monogramos karkötőt vagy a gyerkőc születési dátumával ékesített gyűrűt, hogy egyedi legyen az ajándék anyának!
Válassz egy szép T’aan jewelry ékszert, nézd meg az Ajándék Anyának kollekció darabjait!

Szólj hozzá


Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni